Tradiční český výrobce
plastových i hliníkových oken a dveří


Používáme německé profily Používáme německé profily

Zeptejte se nás: 573 504 131 739 559 051 (servis)

Proč zvolit V okno?

  Český výrobce
německá kvalita
  Rodinná firma od 1998
  Vlastní výrobní haly
  Servis do 10 dní
  Kalkulace
poradenství ZDARMA
Evropský pohár 2. kolo
Evropský pohár 2. kolo

O víkendu se uskutečnilo druhé kolo Evropského poháru neslyšících v Radíkově nedaleko Olomouce.

Terénní duatlon
Terénní duatlon

Cyklista David studýnka si vyzkoušel Duatlon ve Frýdlantě nad Ostravicí...

V okno tým běžel čtvrtmaraton
V okno tým běžel čtvrtmaraton

2. 6. 2018 se ve Zlíně konal čvrtmaraton. Tým V okno byl u toho...

Archiv novinek

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Pokud jste našim zákazníkem, odběratelem nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. V souvislosti ze změnou legislativy jsme vytvořili dokument o informacích dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR).

Správcem osobních údajů je V okno s. r. o. se sídlem Skaštice 149, Skaštice 767 01, IČO: 25527266, DIČ: CZ25527266, registrovaná v OR u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 30517. Pokud se na nás budete chtít obrátit, můžete nás kontaktovat na emailu gdpr@v-okno.cz

Jaké osobní údaje V okno s. r. o. shromažďuje a zpracovává?

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z důvodu poskytování služeb a plnění smlouvy, vedení účetnictví - vaše fakturační údaje nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. V okno s.r.o. shromažďuje a zpracovává tyto běžné osobní údaje: základní identifikační údaje a kontaktní údaje našich zákazníků a dodavatelů, tj. jméno, příjmení, titul, adresa, IČO, DIČ, telefon, e-mail.

K jakým účelům V okno s.r.o. osobní údaje využívá a zpracovává?

V okno s.r.o. zpracovává osobní údaje dodavatelů a odběratelů za účelem splnění zákonné povinnosti, jednání o smlouvě a plnění smlouvy a z titulu oprávněného zájmu správce dat (přímý marketing vlastních produktů, zasílání obchodních sdělení). Osobní údaje jsou zpracovány v elektronické podobě pomocí prostředků výpočetní techniky nebo v listinné podobě.

Jak dlouho údaje zpracováváme?

V okno s.r.o. zpracovává osobní údaje v závislosti na účelu po dobu trvání jakéhokoliv smluvního vztahu a dalších 10 let po zániku posledního smluvního vztahu s V okno s.r.o., nebo dokud nebyl odvolán souhlas se zpracováním údajů.

Musíme osobní údaje V oknu s.r.o. poskytnout?

Poskytnutí osobních údajů je stejně jako uzavření smlouvy s firmou V okno s.r.o. dobrovolné. Některé údaje jsou však nezbytné pro splnění zákonných povinností při uzavření smlouvy na dodávku zboží nebo poskytnutí služby a bez některých údajů V okno s.r.o. nedokáže požadovanou dodávku zboží nebo poskytnutí služby poskytnout. Údaje nutné pro výše uvedené jsou: fakturační údaje, sídlo a popřípadě dodací adresa, telefon, e-mailová adresa.

Jakým způsobem V okno s.r.o. zajišťuje ochranu osobních údajů?

Osobní údaje jsou pod stálou fyzickou a elektronickou kontrolou a disponujeme kontrolními, technickými a bezpečnostními mechanismy zajišťující maximální ochranu zpracovávaných údajů před neoprávněným přístupem nebo přenosem, před jejich ztrátou nebo zničením, jakož i před jiným možným zneužitím. Veškeré osoby, které s osobními údaji klientů přichází do styku v rámci plnění svých pracovních či smluvně převzatých povinnosti, jsou vázány smluvní povinností mlčenlivosti.

Komu V okno s.r.o. osobní údaje poskytuje nebo předává?

Osobní údaje předáváme státním orgánům, pokud je tato povinnost stanovena zákonem a dále pokud je to nezbytné pro ochranu práv firmy V okno s.r.o.
Firma V okno s.r.o. může pověřit zpracováním údajů třetí osobu, tzv. zpracovatele. Zpracování je možné pouze na základě uzavřené smlouvy, která zavazuje zpracovatele ke stejné míře ochrany údajů, jakou poskytuje V okno s.r.o.

Jaká jsou vaše práva ve vztahu ke zpracování a předávání osobních údajů?

V souladu s platnou legislativou můžete uplatnit svá práva subjektů údajů. Máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás zpracováváme, právo na přenositelnost vybraných osobních údajů přímo jinému správci a právo požadovat opravu osobních údajů. Můžete požádat o výmaz osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování, pokud ovšem není nutné dále je zpracovávat pro splnění právních povinností nebo pokud je jich třeba, abychom vám mohli nadále poskytovat služby. Tato práva můžete uplatnit osobně v sídle společnosti, písemně na adresu sídla společnosti nebo e-mailem na adresu gdpr@v-okno.cz.

Jak nás informovat o projevení souhlasu nebo nesouhlasu se zpracováním osobních údajů?

Zasláním mailu na adresu gdpr@v-okno.cz zadejte do předmětu zprávy „ GDPR – SOUHLASÍM “ popř. „ GDPR – NESOUHLASÍM “.

Jaké jsou vaše možnosti omezit zpracování a předávání osobních údajů?

V případě, kdy zpracováváme osobní údaje na základě vašeho souhlasu, můžete tento souhlas kdykoliv odvolat. V případě, kdy dochází ke zpracování vašich údajů na základě oprávněného zájmu, můžete proti takovému zpracování vznést námitku. Každé takové podání námitky vyhodnotíme a o výsledku vás budeme informovat. Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč. Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na výmaz - Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Kdo vykonává dozor v oblasti ochrany osobních údajů?

Pokud se nám nepodařilo uspokojivě vyřešit vaše dotazy nebo námitky v oblasti ochrany osobních údajů, máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, sídlo: Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.


Tato pravidla platí od 25. 5. 2018.

Těšíme se na naši další spolupráci

V okno s.r.o.
Ing. Andrea Zelingerová, jednatelka

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

Přehled kontaktů

V okno s.r.o
Skaštice 149, Kroměříž

Tel.: +420 573 504 131
Email:
Web: V okno

Zobrazení: Klasické / Mobilní

Zpravodaj

Přihlášením k odběru novinek (newsletteru), získáte výhody v podobě akcí a slev na naše výrobky a služby. Dále také rady a informace typu seřízení oken a jak se o okna starat...

Přihlásit k odběru
  • googleplus
  • youtube
  • instagram
Tyto stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejich správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více o cookies Rozumím